Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Beach Handball: Έλληνες βασιλιάδες της άμμου!

Η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας πήρε τη σκυτάλη από εκείνη των Γυναικών ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ελληνική ομάδα νίκησε με 2-1 σετ (16-21, 18-16, 6-2) την Πορτογαλία στον μεγάλο τελικό ενώπιον 2.000 θεατών, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τόσο τον τερματοφύλακα Κώστα ΓΟΥΡΓΟΥΜΗ, όσο και τον Στέλιο ΔΗΜΑΚΗ.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο πρώτο σετ με 21-16, αλλά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς πέτυχε το come back και επιβλήθηκε στο δεύτερο με 18-16.

Από το 4-6 η ομάδα την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ με ένα σερί 6-0 βρέθηκε στο 10-6 και εν συνεχεία στο 16-10 με τον ΓΟΥΡΓΟΥΜΗ να δείχνει την κλάση του σε ένα πέναλτι και σε ένα τετ α τετ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα shoot-out με τους Γιώργο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗ, Γιώργο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Κώστα ΘΕΟΔΩΡΟΥ να σκοράρουν για την Ελλάδα και τον ΓΟΥΡΓΟΥΜΗ να σταματάει τον Vasco Antonio DIAS E SILVA, ενώ το ματς τελείωσε με την επέμβαση του Στέλιου ΔΗΜΑΚΗ που είχε ρόλο τερματοφύλακα!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κροατία, η οποία στον μικρό τελικό υπέταξε την Αίγυπτο με 2-0 (16-10, 15-14).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x